About

Varför Bolost? Det är helt enkelt en enklare de två första bokstäverna på Bombay – London – Stockholm. Eftersom jag bor i London, är född i Stockholm och lever tillammans med Mark som är född i Bombay (Mumbai). Planen är att kunna dela upp tiden i framtiden och bo i alla tre städerna.

Om mig: Jag heter Jenny, fyller 30 år i år och flyttade till London för 11 år sedan. Jag är uppvuxen på Lidingö, men kallar mig vasastadsbo när jag är i Sverige eftersom det är där jag har bott och fortfarande har kvar en lägenhet.

Jag träffade Mark, min fästman för över 10 år sedan här i London och han är väl en av anledningarna jag blev kvar här antar jag 😉  Mark jobbar på en finansbank och jag har jobbat som inköpsassistent och även som visual merchandiser för ett stort brittiskt företag, men är nu hemma och vet inte vad jag ska kalla mig. Hemmafru med en massa ider och planer?

Vi bor i nordvästa London med våran lilla katt Nala och trivs väldigt bra öven om vi alltid är på jakt efter nästa property. Jag älskar att gå ut och äta gott (vilket vi gör ganska så ofta!) dricka vin, köpa snygga väskor och klänningar och sitta i trädgården med en Pimms och bara njuta!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s